Τρόποι Παραγγελίας

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος e.kentima.net

Διάλεξε τα προϊόντα που επιθυμείς, τοποθέτησέ τα στο «καλάθι» σου, επέλεξε τον τρόπο πληρωμής που σου ταιριάζει και… σε λίγες ημέρες θα είναι στην πόρτα σου.

Σημειώσεις:

– Για να τοποθετήσεις στο «καλάθι» τα προϊόντα που επιθυμείς, κάνε κλικ στην επιλογή «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ». Όταν επιλέξεις όλα τα προϊόντα που επιθυμείς, κάνε κλικ στην επιλογή «ΚΑΛΑΘΙ» και ακολούθησε τα αναλυτικά βήματα για να ολοκληρώσεις εύκολα την παραγγελία σου.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κάντε την παραγγελία σας με ένα τηλέφωνο στο 2310 526 546 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 3μμ.

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Επισκεφτείτε την κεντρική μας έκθεση, επί της οδού Χρ. Πίψου 2, Θεσσαλονίκη, και ολοκληρώστε άμεσα τις αγορές σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 3μμ.

Σημειώσεις:

Οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τις 14.01 και μετά επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη.

Τρόποι Πληρωμής

ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Με τη χρήση των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro και Diners.

Σε περίπτωση επιλογής του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site πληρωμών της τράπεζας Alpha Bank. Αφού εκτελέσετε την πληρωμή, θα επιστρέψετε στο e.kentima.net για την οριστική επιβεβαίωση.

Σημειώσεις:

– Η Κέντημα ΑΒΕΕ δεν λαμβάνει σε καμία περίπτωση τον αριθμό της κάρτας σας, παρά μόνο την ενημέρωση από την τράπεζα για την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής.

– Σε περίπτωση έγκρισης της συναλλαγής, η χρέωση γίνεται αυτόματα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης στις τράπεζες Alpha Bank ή Εθνική Τράπεζα.

Οι αριθμοί λογαριασμού, τα IBAN και τα SWIFT/BIC παρατίθενται ακολούθως:

Alpha Bank
IBAN Λογαριασμού: GR7201407030703002002011404
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
Εθνική Τράπεζα
IBAN Λογαριασμού: GR5301102140000021447016078
SWIFT/BIC: ETHNGRAA

Δικαιούχος: Κέντημα ΑΒΕΕ

– Ως αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώστε τον σχετικό αριθμό της παραγγελίας.

– Με την ολοκλήρωση της πληρωμής αποστείλετε το σχετικό έγγραφο στο e-mail info@kentima.net για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε περίπτωση επιλογής του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας από την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Το μέγιστο όριο για τη χρήση της μεθόδου αντικαταβολής είναι τα 500 €. Παραγγελίες άνω αυτού του ποσού θα πρέπει να εκτελούνται με κάποιον από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής.