ΤΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Γίνονται δεκτές παραγγελίες από οποιοδήποτε μέρος, με τον χρόνο παράδοσης να εξαρτάται από την τοποθεσία παράδοσης αλλά και την απόσταση.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλες οι παραγγελίες εντός ελληνικής επικράτειας διεκπεραιώνονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία και συνεργάζεται η Κέντημα ΑΒΕΕ.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι παραγγελίες εκτελούνται από την Κέντημα ΑΒΕΕ εντός επτά εργάσιμων ημερών, Επιτραχήλια, Σετ Αέρα και Λάβαρα ενδέχεται να εκτελεστούν σε περισσότερες ημέρες αναλόγως με το κάθε θέμα. Η Κέντημα ΑΒΕΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται στις εταιρίες ταχυμεταφορών που αναλαμβάνουν τη διαδικασία αποστολής των παραγγελιών.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ, με τόπο παράδοσης εντός της Ελληνικής Επικράτειας δεν υπάρχει κόστος, με την αποστολή τους αλλά και την αντικαταβολή σε περίπτωση που επιλεγεί, να γίνεται δωρεάν.

Για μικρότερες παραγγελίες εντός της Ελληνικής Επικράτειας το κόστος για αποστολή ανέρχεται σε 3 ευρώ, ανεξαρτήτως σημείου αποστολής, ενώ σε περίπτωση που επιλεχθεί η μέθοδος της αντικαταβολής το κόστος αυτό διαμορφώνεται σε 5 ευρώ.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ*

Το κόστος αποστολής εκτός της Ελληνικής Επικράτειας ορίζεται ως εξής:

Εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 18 € για δέματα έως 0,5kg και αυξάνεται κατά 3 € για κάθε επιπλέον 0,5kg.

ΕΛΒΕΤΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΓΓΛΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 23 € για δέματα έως 0,5kg και αυξάνεται ανά 5 € για κάθε επιπλέον 0,5kg.

ΑΜΕΡΙΚΗ-ΚΑΝΑΔΑΣ

Το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 30 € για δέματα έως 0,5kg και αυξάνεται ανά 5 € για κάθε επιπλέον 0,5kg.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 35 € για δέματα έως 0,5kg και αυξάνεται για κάθε επιπλέον 0,5kg.

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά την υποβολή της παραγγελίας σας.

Πολιτική Επιστροφών

Στη Κέντημα ΑΒΕΕ επιθυμούμε την ικανοποίησή σας με κάθε προϊόν που αγοράζετε, για αυτό σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν το δικαίωμα επιστροφής αρκεί να συντρέχουν αθροιστικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η επιστροφή να γίνεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας 14 ημερών.
  • Τα προϊόντα να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν.
  • Να συνοδεύονται με την απόδειξη ή το τιμολόγιο.
  • Να επιστρέφεται ολόκληρο το προϊόν.
  • Να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Με την ολοκλήρωση της επιστροφής, το καλάθι σας πιστώνεται με το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για νέες αγορές.

Σε περιπτώσεις που αποδεδειγμένα η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα εκ μέρους της εταιρίας ή το προϊόν είναι ελαττωματικό δύναται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χρόνος επιστροφής του καταβληθέντος ποσού είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής, στην οποία περίπτωση η εταιρεία μας θα σας καταθέτει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακυρώσεις Παραγγελιών είναι δυνατές μόνο μέσα στην επόμενη 1 ώρα από τη στιγμή επιβεβαίωσής τους και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται μόνο μέσω e-mail στη διεύθυνση info@kentima.net.

Απαραίτητο είναι να συμπεριλάβετε στο e-mail και τον αριθμό της παραγγελίας.